Pályázati közlemények 2024-04-03 13:21:51

Figyelemfelhívás az igényelt támogatás összegéhez

A pályázati adatlapon az igényelt támogatás összege a következők szerint kerül meghatározásra.


A költségtervben rögzített költségeket az utolsó költségsor alatt (a Pályázat beküldése gomb felett) a CTA Rendszer az ÖSSZESÍTÉS mezőben maga összesíti. A pályázat keretében minimum 100.000 Ft, de maximum 20.000.000 Ft támogatás igényelhető.

FIGYELEM: a pályázati adatlapon nem kell és nem is lehet rögzíteni az igényelt támogatás összegét. Az igényelt támogatás összege a költségtervbe felvitt költségsorok CTA Rendszer által kalkulált összege lesz.

A költségsorok alján található ÖSSZESÍTÉSBEN folyamatosan nyomon követhető a felvitt költségek összesített összege. Mivel az összesítés képezi a támogatási igényt, ezért ez HIÁNYPÓTLÁS KERETÉBEN NEM MÓDOSÍTHATÓ. Azaz, ha valamely költségtételt elmulasztottak rögzíteni, úgy utóbb erre hiánypótlás keretében sem lesz lehetőségük, sem a rögzíteni elmulasztott költségtétel és a teljes támogatás összege tekintetében sem.

Ezért kérünk minden Pályázót, hogy a pályázati költségvetését manuálisan (papír alapon vagy Excelben) is készítsék el saját maguk ellenőrzése céljából, és csak akkor kattintsanak a „Pályázat beküldése” gombra, ha megbizonyosodtak róla, hogy valamennyi költségtétel rögzítésre került, és azok összege az ÖSSZESÍTÉS mezőben megegyezik az Önök által előzetesen kalkulált támogatási igénnyel. 


Kérjük, figyelmesen olvassák el a teljes pályázati útmutatót, amely erről a hivatkozásról érhető el.

Koltsegterv_osszesito.png 65.44 KB